Meistä

Koska sinun hyvinvointisi on tärkeää!


Fysioterapia & Pilates TAIKA tukee ihmisen terveyttä, toimintakykyä ja kuntoutusta jokaisen henkilökohtaiset lähtökohdat huomioiden monipuolisesti. TAIKA:n fysioterapia- ja pienryhmäpalvelut sopivat nuorista senioreihin. Liike kuuluu kaikille!

Iloinen tervehdys!


Olen Anu Lehtimäki äiti, fysioterapeutti, lähihoitaja, Physio-Pilates-ohjaaja, TAIKA GoAir ilmasilkki-ohjaaja/kouluttaja. Olen myös Fysioterapia & Pilates TAIKA:n omistaja. Olen työskennellyt lähihoitajana ikäihmisten parissa. Työn myötä kiinnostus ja innostus hyvinvointiin ja kuntoutukseen kasvoi lisää ja hakeuduin fysioterapia koulutukseen. Fysioterapeuttina olen työskennellyt julkisella sektorilla Tampereen yliopistollisessa sairaalassa TAYS:ssa. Olen työskennellyt myös yksityisellä sektorilla sekä tehnyt töitä toiminimellä. Tällä hetkellä teen töitä päätoimisesti yritykseni kautta.
Työssä ja vapaalla mottoni on -liiku ja nauti enemmän elämästä. Liikunta huoltaa kehoa ja mieltä sekä ennalta ehkäisee monia sairauksia ja on osa niiden hoitoa. Mikä parasta liikkua voi missä vain ja se lisää hyvää oloa ja siitä saa energiaa ja voimaa myös väsymyksen voittamiseksi. Fysioterapeuttina ja ohjaajana olen empaattinen ja rohkaiseva. Tule rohkeasti sellaisena kuin olet, hyvä olo lähtee sisältä päin. 

Keskity, ajattele, kuuntele kehoasi, hengitä, kumoa suorituskeskeisyys - Tätä on Fysioterapia & Pilates TAIKA.


Subscribe