Meistä

Koska sinun hyvinvointisi on tärkeää!


Fysioterapia & Pilates TAIKA tukee ihmisen terveyttä, toimintakykyä ja kuntoutusta jokaisen henkilökohtaiset lähtökohdat huomioiden monipuolisesti. TAIKA:n fysioterapia- ja pienryhmäpalvelut sopivat nuorista senioreihin. Liike kuuluu kaikille!

Iloinen tervehdys!


Olen Anu Lehtimäki äiti, fysioterapeutti, lähihoitaja, Physio-Pilates-ohjaaja, TAIKA GoAir ilmasilkki-ohjaaja/kouluttaja. Olen myös Fysioterapia & Pilates TAIKA:n omistaja. Olen työskennellyt lähihoitajana ikäihmisten parissa. Työn myötä kiinnostus ja innostus hyvinvointiin ja kuntoutukseen kasvoi lisää ja hakeuduin fysioterapia koulutukseen. Fysioterapeuttina olen työskennellyt julkisella sektorilla Tampereen yliopistollisessa sairaalassa TAYS:ssa. Olen työskennellyt myös yksityisellä sektorilla sekä tehnyt töitä toiminimellä. Toiminimi Anu Haverinen-Lehtimäki sai keväällä 2016 nimen Fysioterapia & Pilates TAIKA. Tällä hetkellä teen töitä päätoimisesti yritykseni kautta.


Saan liikunnasta voimaa sen monissa erimuodoissa ja erityisesti liikkuminen luonnossa on minulle tärkeää, luonto on energian lähteeni. Olen kotoisin kauniista Kainuusta Kuhmosta jossa luonto on hyvinkin lähellä ja harrastukset liittyivät paljon lapsena ulkona tekemiseen. Luonto on edelleen tärkeä voimannuttaja minulle ja olen hyvin onnellinen nykyisen kotikaupunkini Tampereen kauniista järvimaisemista.


Työssä ja vapaalla mottoni on -liiku ja nauti enemmän elämästä. Liikunta huoltaa kehoa ja mieltä sekä ennalta ehkäisee monia sairauksia ja on osa niiden hoitoa. Mikä parasta liikkua voi missä vain ja se lisää hyvää oloa ja siitä saa energiaa ja voimaa myös väsymyksen voittamiseksi. Fysioterapeuttina ja ohjaajana olen empaattinen ja rohkaiseva. Tule rohkeasti sellaisena kuin olet, hyvä olo lähtee sisältä päin. Keskity, ajattele, kuuntele kehoasi, hengitä, kumoa suorituskeskeisyys - Tätä on Fysioterapia & Pilates TAIKA.


Subscribe