Meistä

Koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!


Fysioterapia & Pilates TAIKA:ssa tavoitteenamme on tukea asiakkaan terveyttä, toimintakykyä ja kuntoutusta jokaisen henkilökohtaiset lähtökohdat huomioiden monipuolisesti. TAIKA:n fysioterapia- ja pienryhmäpalvelut sopivat nuorista senioreihin. Liike kuuluu kaikille!

TAIKA-OHJAAJAT

Iloinen tervehdys!


Olen Anu Lehtimäki äiti, fysioterapeutti, lähihoitaja, Physio-Pilates-ohjaaja, TAIKA GoAir ilmasilkki-ohjaaja/kouluttaja. Olen myös Fysioterapia & Pilates TAIKA:n omistaja. Olen työskennellyt lähihoitajana ikäihmisten parissa. Työn myötä kiinnostus ja innostus hyvinvointiin ja kuntoutukseen kasvoi lisää ja hakeuduin fysioterapia koulutukseen. Fysioterapeuttina olen työskennellyt julkisella sektorilla Tampereen yliopistollisessa sairaalassa TAYS:ssa. Olen työskennellyt myös yksityisellä sektorilla sekä tehnyt töitä toiminimellä. Toiminimi Anu Haverinen-Lehtimäki sai keväällä 2016 nimen Fysioterapia & Pilates TAIKA. Tällä hetkellä teen töitä päätoimisesti yritykseni kautta.


Saan liikunnasta voimaa sen monissa erimuodoissa ja erityisesti liikkuminen luonnossa on minulle tärkeää, luonto on energian lähteeni. Olen kotoisin kauniista Kainuusta Kuhmosta jossa luonto on hyvinkin lähellä ja harrastukset liittyivät paljon lapsena ulkona tekemiseen. Luonto on edelleen tärkeä voimannuttaja minulle ja olen hyvin onnellinen nykyisen kotikaupunkini Tampereen kauniista järvimaisemista.


Työssä ja vapaalla mottoni on -liiku ja nauti enemmän elämästä. Liikunta huoltaa kehoa ja mieltä sekä ennalta ehkäisee monia sairauksia ja on osa niiden hoitoa. Mikä parasta liikkua voi missä vain ja se lisää hyvää oloa ja siitä saa energiaa ja voimaa myös väsymyksen voittamiseksi. Fysioterapeuttina ja ohjaajana olen empaattinen ja rohkaiseva. Tule rohkeasti sellaisena kuin olet, hyvä olo lähtee sisältä päin. Keskity, ajattele, kuuntele kehoasi, hengitä, kumoa suorituskeskeisyys - Tätä on Fysioterapia & Pilates TAIKA.

Hei kaikki!


Nimeni on Pinja Kuusi. Olen Fysioterapia & Pilates TAIKA:n fysioterapia- / liikuntaryhmien ja yksityistuntien ohjaaja. Olen työskennellyt fysioterapeuttina kuuden vuoden ajan. Hakeuduin alalle tanssitaustan innoittamana. Muutin Tampereelle opiskelemaan Savon sydämestä Kuopiosta ja täällä onkin vierähtänyt kohta kymmenen vuotta. Harrastan kaikenlaista, mitä mieli milloinkin toivoo. Tällä hetkellä jazz-tanssia, joogaa ja kuntosaliharjoittelua.


Tykkään työstäni. Erikoisosaamiseni on sydän- ja hengityssairaiden fysioterapia. Psykologia on ollut mielenkiinnon kohteena pidemmän aikaa ja opiskelenkin parhaillaan psykofyysistä fysioterapiaa. Olen ohjannut taipaleeni aikana eri-ikäisten liikuntaryhmiä ja nauttinut erityisesti rauhallisista, kehoa ja mieltä huoltavien tuntien ohjaamisesta. Olen ohjaajana lempeän huolehtiva ja huomioiva. Koen tärkeäksi huomioida ryhmän toiveet ja muokata ohjaustani tarpeiden mukaisesti. Toivottavasti tavataan TAIKA:ssa!


Hei!Olen Virpi Peltomaa ja teen Fysioterapia & Pilates TAIKA:ssa fysioterapia-/liikuntaryhmien ja yksityistuntien ohjauksia. Koulutukseltani olen fysioterapeutti AMK ja Suomen Pilatesyhdistyksen rekisterissä oleva PhysioPilates -ohjaaja. Olen lisäksi suorittanut liikunnanohjauksen perustutkinnon Varalan urheiluopistossa. Terveysliikunnan parissa olen työskennellyt päätoimisesti liki 15 vuoden ajan ja pilatesta olen ohjannut vuodesta 2011 alkaen. Koen rikkaudeksi sen, että olen saanut ohjata monipuolisia ja eri-ikäisille suunnattuja ryhmiä vuosien varrella. Terveys ja liikunta ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Vapaa-aikana vietän usein aikaa lasteni kanssa liikkuen ja yhdessä tehden. Nautin myös luonnossa liikkumisesta. Ohjauksessani pidän tärkeänä yksilöllistä ohjaamista - jokainen on yksilö ja saa tulla huomioiduksi. Erityinen mielenkiinnon kohteeni on äitiysfysioterapiaan liittyvät ohjaukset. Olen perehtynyt lisäkoulutuksessa vatsalihasten erkaantumaan ja olen ohjannut ryhmiä raskaana oleville sekä synnyttäneille äideille vauvojensa kanssa. Lämpimästi tervetuloa TAIKA-tunneille!
Tervetuloa!

Subscribe