Tilaustunnit


Meilta saat tilaustunnit esim. tyky- ja tyhy ryhmille sekä synttäri- ja polttari porukoille. Järjestämme myös hyvän olon virkistyspäivät ja tuomme pilates-ohjelman tapahtumiin.


Oletteko järjestämässä työporukalle tai asiakkaillenne virkistyspäivää /-hetkeä tai etsittekö sopivaa ohjaajaa säännölliselle työpaikkaliikunnalle? Mietitkö kaveriporukallesi mukavaa hyvän olon ohjelmaa? Tervetuloa kokeilemaan TAIKAn pilatesta, ilmasilkkitunteja tai erillaisia kehonhuoltotuntejamme ja rentoutusharjoituksia! 
Fysioterapeutin ammattitaitoisessa ohjauksessa suunnittelemme toiveidenne ja tarpeenne mukaan hyvän olon liikuntahetket ja terveyttä tukevat kurssit, virkistyspäivän ohjelmaksi tai työpaikkaliikunnan toteutukseen. Kurssimme sopivat myös soveltavan liikunnan ohjaukseen ja erillaisille kuntoutusryhmille sillä ohjaajillame on lajituntemuksen lisäksi myös fysioterapeutin koulutus.

Kurssimme ovat järjestettävissä toiveiden ja tarpeen mukaan tilauksesta studiollamme tai omissa tiloissanne.

Liikunnan positiiviset vaikutuset säilyvät vain säännöllisellä harjoittelulla ja tarjoammekin yksittäisten tuntien lisäksi viikottaisia tunteja myös yksityistunteina mm. työporukoille.

Suosittelemme pilates- tai ilasilkkiharjoittelun merkeissä esim. seuraavia tuntejamme:

Lempeä aamu: herättelee kehon ja mielen uuteen päivään
Virkistävä lounas: tankkaa energiaa iltapäivään kehoa huoltavilla liikesarjoilla
Paras iltapäivä: avaa jumit
After Work: lataa akut keho ja mieli virkistyy työpäivän jälkeen
Luontopilates: koe luontoyhteys ja liikunnan iloa raittiissa ulkoilmassa luonnon keskellä
15 min Relax: mieltä virkistävä ja kehon jännityksiä rentouttava hyvän olon hetki 

Kesto esim.15-60 min toiveen ja tarpeen mukaan!


Kerro meille toiveistasi niin me toteutamme kehoa ja mieltä huoltavat hyvän olon hetket ryhmällenne!


HINNASTO TILAUSTUNNEILLEMME.

Pyydä tarjous 

*Sarjavaraukset hinnoittelemme paikan ja keston mukaan. Hinnat riippuvat ryhmän koosta, ajankohdasta, paikasta ja tunnin kestosta. Oikeudet tuntien ja kurssien hintamuutoksiin pidetään.

Rento. Inspiroiva. Raikas. Vapauttava. Voimaannuttava. Pirskahteleva. HYVÄÄ OLOA. Liikkuva. Ainutlaatuinen. Lempeä. Unelmoiva. Haastava. USKALLUSTA. Iloinen. Energinen. RENTOA FIILISTÄ. Luonnolinen. Pirteä. Myötätuntoinen. Rauhallinen. Luotettava. Aurinkoinen. ONNISTUMISTA. POSITIIVISTA ENERGIAA. Hyvä olo kuuluu kaikille.

Lämpimästi tervetuloa harjoittelemaan ja liitelemään.
Meillä liikunta on elämys!

Subscribe