HYVÄN OLON RETRIITTI ELOKUUSSA

14.11.00

Lämpimästi tervetuloa mukaan ihanalle viikonloppu retriitille Akaaseen. 
Alla lisää infoa tästä ihanasta kurssista, jossa innolla on myös mukana Fysioterapia & Pilates TAIKA. Ilmoittaudu mukaan Brita Salmiselle brita@britailor.fi.

Haluatko jatkaa kesää ja ladata hyvää energiaa syksyyn? Tulossa HYVÄN OLON RETRIITTI 4.-6.8.2017, jossa lisäät keho-mieli- ja luontoyhteyttäsi veden äärellä kauniissa ja ylellisen idyllisessä huvilamiljöössä Piilopaikka Villa Hideoutin täyshoidossa Valkeakoskella, Akaan välittömässä läheisyydessä (kuljetus Toijalan rautatieasemalta). Retriitti sopii kaikille eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.
Viikonlopun ohjelma sisältää mindfulness-, TRE- ja pilatesharjoituksia sekä hyvän olon ja elämän ryhmävalmennuksia, yrttisaunotusta ym., joihin saat osallistua oman halusi mukaan. Retriitin hinta 350€ sis. ohjelman, majoituksen ja herkullisen lähiruuan.
Kanssasi retriitillä koulutetut ohjaajat ja valmentajat: Brita Salminen, Anu Lehtimäki (Britailor, Fysioterapia & Pilates TAIKA, KYLÄ Group) ja Minna Ahola.
Katso lisää kuvia ja informaatiota Villa Hideoutista: https://www.villahideout.fi/
Lämpimästi tervetuloa hemmottelemaan itseäsi! Paikkoja rajoitettu määrä (ensimmäiset jo varattu). Lisätiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset: Brita Salmiselta: brita@britailor.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan 21.7.2017 mennessä.

Lisätiedot:
Maksu suoritetaan 28.7. mennessä ennen retriittiä ja tarkemmat maksutiedot saat ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä. Mikäli haluat maksaa kahdessa erässä, mainitse tästä ilmoittautumisen yhteydessä niin saat tästä ohjeistuksen.
Henkilön Britailor kuva.
Kuva: BritailorOHJAAJA ESITTELY

Brita

Henkilön Brita Salminen kuva.

Heippa! Olen Brita Salminen ja olen yksi Hyvän olon retriitin ohjaajistasi ja vastaan kokonaisuudessaan siitä, että retriitti onnistuu osaltasi mahdollisimman hyvin ja lähdet kotiin levänneenä ja toisaalta inspiroituneen energisenä saaden muistoja, jotka kantavat sinua pitkälle kauniisti pimenevään syksyyn.
Jo pienenä tyttönä viehätyin jään vetovoimasta ja päädyin lopulta luistelemaan MM-tasolla muodostelmaluistelua. Tästä seurasi noin kymmenen vuoden ura taitoluistelun ammattivalmentajana, joka vei minut maailmalle saakka. Tuona aikana ymmärsin, että pelkkä tieto ja taito eivät riitä, vaan onnistumiseen tarvitaan myös paljon mielen taitoja. Toki nykyään mielen taitojen hyödyntäminen ei liity enää kohdallani niinkään huippusuoritukseen, vaikka toki huomaan yhä hyödyntäväni osittain myös samoja keinoja tärkeille työkeikoille valmistautuessani kuin aikaisemmin kisajäälle astuessani.
Voimakkaasti tuntevana ihmisenä kävin pitkään taistelua herkkyyteni kanssa. Nykyään hyväksyn sen osaksi minua ja mindfulness on antanut paljon hyödyllisiä elämäntaitoja. Kaksi pientä zen-mestaria kotona opettavat ja testaavat minua joka päivä. Välillä onnistun ja välillä epäonnistun heidän kanssaan. Onneksi mukaan on tarttunut jo oiva annos itsemyötätuntoa ja aloittelijan mieltä, jonka avuin omassa vanhemmuudessaankin voi kasvaa. Hyväksynnän avulla pystyn nykyään olemaan paremmin sinut itseni kanssa ja muiden tietoisuustaitojen avulla koen elämänlaatuni parantuneen merkittävästi. Tätä kaikkea haluaisinkin retriitillä jakaa kanssanne oppien teiltä ja teidän tarinoistanne.
Tällä hetkellä teen yksilö- ja ryhmävalmennuksia, paljon mindfulness-keikkaa eri yrityksille, kouluille ja työyhteisöille sekä myös isoja luentokeikkoja (tulossa mm. 2018 Tampereen kesäyliopisto). Olen aikaisemmin työskennellyt koulutuspäällikkönä muutamaankin otteeseen, mutta kaipasin takaisin sinne missä ihmeet ja oivallukset tapahtuvat - takaisin kentälle. Kenttä ja valmennus olivat lähellä itseä ja valmentajan identiteetti helposti omaksuttavissa. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri, mindfulness- ja mindfulness työssä -ohjaaja, nlp practitioner ja parhaillaan teen lopputyötäni Valmentamon LCF life coaching opinnoista. Retriitin toiseen ohjaajaan valovoimaiseen Minna Aholaan minulla on ollut kunnia tutustua valmentajaopintoideni tiimoilta ja näenkin retriitin alkusysäyksenä yhteistyöllemme.
Rakastan itsetutkiskelua ja kiireisenkin lapsiperhearjen keskellä lataudun läsnäolon voimasta. Inspiroidun luonnosta ja hiljaisuudesta, mutta toisinaan urbaanin kaupungin vilskeestä, kauniista asioista ja kiinnostavista ihmisistä. Työhyvinvointi on lähellä sydäntäni ja tätä me vasta perustetun KYLÄ Group osk:n kyläläiset viemmekin eri organisaatioihin designin, draivin ja happinessin muodossa. Anu Lehtimäki on yksi KYLÄn upeista naisista, jonka jo pelkästä läsnäolosta saan tasapainottavaa energiaa päiväkausiksi. Anu liikuttaa meitä muutenkin retriitillä, kuin vain henkisesti.
Minua on usein luonnehdittu idealistiksi, joka sivistyssanakirjan mukaan tarkoittaa haaveilijaa, uneksijaa, entusiastia, innokasta, innostunutta, optimistia, radikaalia, romanttista, romantikkoa, visionääriä, näkijää, ideoijaa, teoreetikkoa, utopistista, idealistista, perfektionistia, eskapistia ja täydellisyyttä tavoittelevaa. Löydän näistä kyllä itseni, mutta te voitte sitten itse kertoa retriitillä paremmin 
Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Hyvän olon retriitille! Odotan jo kovasti tapaamistamme.
Lisää minusta ja Britailor yrityksestäni voit lukea täältä www.britailor.fi

AnuIloinen ja kesäinen tervehdys kaikille!
Olen Anu Lehtimäki ja odotan kovasti tätä Hyvän olon retriittiä, on upeaa että tämä on mahdollista ja saan olla tässä mukana ohjaamassa ja oppimassa retriitillä taitavien valmentajien Britan ja Minnan kanssa. Elämä on jatkuvaa oppimista. Retriitillä olen mukana hyvää oloa ja kehon hyvinvointia tukevan liikkeen ohjaajana ja kehotietoisen harjoittelun valmentajana.
Olen juuri nyt parasta aikaa lomalla mutta odotan jo innolla elokuuta ja tätä tapahtumaa. Lisäksi on mahtavaa päästä aivan mielettömän kauniisiin maisemiin Akaaseen.
Uskon että pääsemme keräämään upeita kokemuksia ja oivalluksia oman hyvän olon ja taianomaisen zenimme löytämiseksi. Elämä ei ole vain iloista tanssia mutta se että löydämme keinoja kerätä positiivista energiaa ja annamme itsellemme mahdollisuuden löytää hetket palautumiselle ja akkujen lataukselle tekee tanssista mahdollisen.
Itselleni liikunta ja valokuvaus ovat keinoja jotka auttavat tyhjentämään ja nollaamaan arjen oravanpyörän kiihtyvän tahdin. Elämään kuuluu monia vaiheita ja itelläni on etuoikeus juuri nyt nauttia ns ruuhkavuosista perheeni kanssa. Juuri nyt elämääni kuulluu vauhdikas ja touhukas lapsiarki. Tämän ihanan vauhdikkaankin elämän vaiheen keskellä täytyy välillä löytää palauttavia hetkiä ja paikka jossa saa tuuletta ja nollata ajatukset. Hengähdystauko auttaa pitäämään monet narut käsissä ja etsimään sitä omaa punaista elämän lankaa.
Olen aina viihtynyt porukoissa ja mitä isompi niin sitä hauskempaa mutta samalla siinä rinnalla olen nauttinut mahdollisuudesta vetäytyä sivuun ja yksin nyhjöttäminen onkin ollut myös mukavaa kun siltä on tuntunut, minussa asuu siis myös ihme kyllä pieni erakko.
Olen äiti, fysioterapeutti, lähihoitaja, Physio-Pilates-ohjaaja, TAIKA GoAir ilmasilkki-ohjaaja/kouluttaja. Olen myös Fysioterapia & Pilates TAIKA:n omistaja. Sekä uuden KYLÄ Groyp:n osuuskunnan jäsen, jossa olen saanut tutustua mahtavaan mielen voimaannuttajaan ja rohkeaan vahvaan tunteikkaaseen ja aitoon naiseen Britaan. Minna on uusi tuttavani ja on ihanaa tutustua lisää ystävälliseen ja lämminhenkiseen Minnaan. Odotan myös innolla teidän kaikkien tapaamista. Mitä sekalaisempi porukka niin aina vain parempi, eli tule mukaan rohkeasti sellaisena kuin olet, retriittimme on juuri oikea paikka hakea kiireettömyyttä ja aitoutta.
Olen työskennellyt lähihoitajana ikäihmisten parissa. Työn myötä kiinnostus ja innostus hyvinvointiin ja kuntoutukseen kasvoi lisää ja hakeuduin fysioterapia koulutukseen. Fysioterapeuttina olen työskennellyt julkisella sektorilla Tampereen yliopistollisessa sairaalassa TAYS:ssa. Olen työskennellyt myös yksityisellä sektorilla sekä tehnyt töitä toiminimellä. Tällä hetkellä työskentelen päätoimisesti yrittäjänä. Yritykseni palvelut edistävät ja tukevat terveyttä- ja hyvinvointia ja onkin sydämen asia auttaa löytämään asiakkaideni hyvinvoinnin ja terveydenen tueksi yksilöllisiä keinoja kehon ja mielen hyvinvointiin. Kehomme ja mielemme kaipaa liikettä.
Saan liikunnasta voimaa sen monissa erimuodoissa ja erityisesti liikkuminen luonnossa on minulle tärkeää, luonto on energian lähteeni. Tekemisen kautta ja liikkumisen iloa tukemalla ja lisäämällä haluan välittää hyvää oloa ja positiivista energiaa eteenpäin.
Työssä ja vapaalla mottoni on -liiku ja nauti enemmän elämästä. Liikunta huoltaa kehoa ja mieltä sekä ennalta ehkäisee monia sairauksia ja on osa niiden hoitoa. Mikä parasta liikkua voi missä vain ja se lisää hyvää oloa ja siitä saa energiaa ja voimaa myös väsymyksen voittamiseksi. Ohjaajana olen empaattinen ja rohkaiseva. Keskity, ajattele, kuuntele kehoasi, hengitä, kumoa suorituskeskeisyys tätä on kehotietoisuus ja Fysioterapia & Pilates TAIKA.
Ihania kesähetkiä ja on mukavaa jos pääset mukaan tälle Hyvän olon retriitille!

Minna
Sydän iloa täynnä Hyvän olon retriitistämme. Lämpimästi tervetuloa! <3

Olen Minna Ahola, retriitin yksi ohjaajista, upeiden Brita Salmisen ja Anu Lehtimäen kanssa. Liikutan teitä TRE tärinöillä (Tension, Stress &amp; Trauma Releasing Excercises), josta olen erittäin iloinen. Retriitillä on mahdollisuus oppia TRE-menetelmä. TRE on huikea, kehon luonnollisuuteen perustuva itsehoito- ja palautumismenetelmä. Malttaisi en odottaa, että näen säihkyvät silmänne TRE-kokemuksen jälkeen, jossa olette olleet kehonne luona. Kehomme on upea, viisas ja loputon Ihme! Retriitillä teen myös tietoisuuttamme avaavaa valmennusta. Maailma on meihin valmis koko ajan. Se kutsuu iloon ja itsesi täyteen ilmennykseen joka hetki. Huomaatko sen? Tiputetaan esteet pois säihkyvän valomme edestä ja loistetaan syvästi ja täydesti. Jokainen omalla värikkäällä ja ainutlaatuisella tavallaan. Olet tähti!

Merkittävä tapahtuma elämässäni oli, kun osallistuin meditaatiokurssille vuonna 2011. Matka tietoisesti itseeni alkoi. Meditaatio avasi oven tietoisuuteen ja äärettömyyteen, jossa ei ole rajoja. Se toi euforisen olon ja sisäisen rauhan. Sain väylän päästää sisältäni turhaa pois. Meditaatio avasi yhteyden kehoon. Matkaan on mahtunut monenlaista. Tasapainosta ja kuuntelusta tuli jokapäiväistä. Hyvän olon lisääntyessä myös tukahdutettu alkoi virtaamaan. Se toi mukanaan monenlaisia oireita, kehollista, väsymystä, energiattomuutta ja uupumusta. Itsessäni kannettua turhaa lastia piti riisua. Irtipäästämistä paljon, lisää ja yhä vain enemmän. Huh helpotusta! Tilaa! Valoa!

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisestä ja hyvinvoinnista. Silti elämässäni oli ajanjakso, jossa olin ymmälläni. Miten olin niin lopussa, vaikka pidin itsestäni huolta? Kokemuksieni ansiosta olen saanut nauttia suurenmoisesta oppimisesta. Olen hoitanut itseäni monella tavalla. Olen tehnyt itsetutkiskelua monella tavalla. Olen osallistunut moneen. Mahtavaa rikkautta! Omat kokemukseni ovat vieneet yhä vain syvenevään ymmärrykseen ihmisen kokonaisuudesta. Se jatkuu koko ajan. Kuinka upea luomus olemme! Olemme valoa ja vapautta sekä mykistävän mahtavasti toimiva fyysinen olento. Olen onnellinen tietoisuudestani. Huolenpito itsestä on tärkeintä. Sitä toivon jokaiselle. <3

Tässä olen nyt. Kun olin sukeltanut itseeni, antanut tilaa todelliselle itselleni, raivannut isolla kädellä sitä, mikä ei ole aidosti minua, alkoi se näkyä ulkoisestikin. Minulla heräsi halu auttaa. Olin oivaltanut jotain elämästä, havahtunut, valot päällä, sydämessä lämpöä. Toimistotyössäni vielä ollessani aloitin v. 2015 kokonaisvaltaisen rentoutusohjaajan opinnot. Halusin auttaa ihmisiä löytämään itsensä luo, vapautumaan stressistä ja rentoutumaan elämään. Vuonna 2016 opiskelin Valon Kosketus-energiahoitajaksi. Olemme energiaa. Kun koko olemuksemme virtaa, olemme elinvoimaisia ja vapaita. Loppuvuodesta 2016 tein valinnan lähteä kokonaan minun polulleni. Elämään, joka antaa innostusta, iloa ja säkenöivää energiaa. Elämään, joka palvelee suurempaa kokonaisuutta. Jatkoin opiskelua TRE-ohjaajaksi. Elämänvoima kulkee kehossa. Kehoon kertyneet jännitykset rajoittavat elämänvoiman virtausta. Kun vapaudumme jännityksistä, vapautuvat myös elämäämme rajoittavat tekijät. Vapaudumme olemaan aidosti itsemme. LCF Life Coach- valmentajaksi valmistun pian. Suuri ilo ja onni! Valmennus tarjoaa mieletöntä tietoisuutta, oivallusta, uskallusta, ilotulitusta, elämänenergiaa jokaiselle, joka haluaa olla elämänsä Päätähti! Sinä olet tärkein!

Rakastan tutkia elämää kokemuksellisesti, kokonaisena. Elämää ei voi ajatella, se täytyy kokea! Koemme aisteillamme, kehollamme. Rakastan rikkoa rajoja. Rakastan luonnonmukaista innovatiivisuutta ja tietoisuuden lisäämistä. Läsnäolo on minulle tärkeää. Olen kiitollinen, että olen saanut kuulla: ”Rehellisyytesi, avoimuutesi, rakkaudellinen ja rehti olemuksesi tuo lämmön kanssakulkijan rintaan.” ”Viisaus asuu sinussa. Osaat rohkeuden ja heittäytymisen taidon.” ”Kaunosielu.” ”Säihkyt elämän iloa ja nautintoa. Olet valon ilmentymä.” <3


Tervetuloa Hyvän olon retriitillemme juhlistamaan elämää ja olemustasi, antamaan rakkaudellista huolenpitoa itsellesi, olemaan, kohtaamaan ja nauttimaan. Villa Hideout tarjoaa meille loistavat puitteet! Sinun hyvinvointisi on minun intohimoni. Rakkaudella kohtaamisiin, Minna.Lisää Villa Hideoutista: www.villahideout.fi

Lisää ihanasta Britasta: www.britailor.fi

Lisää ihanasta Anusta: www.taika.life


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe