TAIKA-ILMATUNNIT - MITÄ NE ON?

12.32.00

TAIKA-ILMATUNNIT
TAIKA on nostanut ilmasilkkiharjoittelun uniikilla tavalla seuraavalle tasolle ja tehnyt sen laatu edellä. Tuntimme toteutetaan persoonallisella ja ammattitaitoisella twistillä.


Meillä
liikunta ja kuntoutus
on elämys!
TAIKA-ilmatunnit perustuvat fysioterapeutti ja pilates-ohjaaja Anu Lehtimäen luomaan Suomalaiseen ilmatunti-konseptiin, tunnit yhdistävät monipuolisesti liikkeen, kehotietoisuutta tukevan harjoittelun ja ilmasilkin. Ilmasilkkiharjoittelussa olemme ensimmäisiä fysioterapeutteja Suomessa ja maailmassa jotka ovat yhdistäneet ilmasilkin ja fysioterapian. 


Lähtökohdat
TAIKA-ilmatuntien perustana on vahvasti fysioterapiatiede, tavoitteenamme on tukea liikkumista, toimintakykyä ja huomioida soveltavilla harjoitteilla mahdollinen toiminnan heikentyminen tai toiminnan häiriö sekä näiden tuomat haasteet.
Kaikki harjoitteemme perustuvat biomekaanikaan, anatomiaan, fysiologiaan unohtamatta kokonaisvaltaista länsimaista lähestymistapaa ja ajattelua kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ihminen on psykofyysinen kokonaisuus.
Mitä ja kenelle?
TAIKA:n yksilöohjauksessa / liikunta- / fysioterapia- / soveltavissa ryhmissä arvioidaan tarpeen mukaan asiakkaan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita tavoitteena on mahdollistaa toimintakykyä tukeva ja ylläpitävä sekä toimintakykyä kehittävä tavoitteellinen harjoittelu. TAIKA-ilmatunnit sopivat junioreista senioreihin ja urheilijoista kuntoutujiin ja kaikki tämä tehdään terveys ja hyvinvointi edellä. TAIKA:ssa liike kuuluu kaikille!
Ilmatuntimme kuuluvat TAIKA:n uniikkien teemojen alle, voit löytää tunneiltamme mm. erilaiset voima, akrobatia, kehonhuolto, pilates, syvävenyttely, rentoutus ja kehotietoisuusharjoittelun yhdistelmätunnit unohtamatta toiminnallista kuntoutusta. Kehitämme palveluitamme aktiivisesti lisää ja osaamisemme perustuu viimeisimpään tutkimustietoon sillä periaattenamme on kouluttautua aktiivisesti luotettavissa ja arvostetuissa koulutuksissa.

Tule rohkeasti mukaan ja nostat harjoittelusi tulokset TAIKA:ssa uudelle tasolle!


Lataat tunneillamme roppakaupalla positiivista energiaa!

You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe