TAIKA-Workshop-kurssit Kevät 2017

13.44.00Kehon lempeään hemmotteluun & voimmaannuttavaan treeniin18.2 Lauantaina klo:13.15-14.45
Workshop 1. - Lempeää kehonhuoltoa synnytyksen jälkeen. Kurssin teema: miten aloittaa liikunta  synnytyksen jälkeen, mitä tulisi tietää vatsalihasten palautumisesta raskauden jälkeen. Saat vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun.


21.2 Tiistaina klo:18.15-19.45
Workshop 2. - TAIKA:n ilmasilkki & lempeä pilates -tunti odottaville äideille. Kurssin teema: liikunta raskauden aikana. Saat vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun,  kehonhuoltoon ja rentoutumiseen.  


11.3 Lauantaina 13.15-14.45
Workshop 3. - TAIKA:n ilmapilates Flow Up! - tutut pilatesliikkeet uudella tavalla ilmasilkillä.


21.3 Tiistaina klo:18.15-19.45
Workshop 4. - TAIKA:n voimapilates (välineinä ilmasilkki ja yogawheel). Treenaa voimaa ja liikehallintaa. Huom! Kurssi sopii edistyneille, tunnille osallistumisen edellytys on että pilates-harjoittelu on jo tuttua.

29.4 Lauantaina klo:13.30-15.00
Workshop 5. - Koko keho kuntoon Lumi Yoga Wheelillä. Kurssin ohjaavat joogarenkaalla harjoittelun vahvat osaajat Hanna Hertell ja Emmi Norlamo, yrityksestä Lumi Yoga Wheel. Kurssille mahtuu 10 osallistujaa. Tältä kurssilta on hyvä startata kesän odotus!

6.5 Lauantaina
Ilmasilkki perustason ohjaajakoulutus fysioterapeuteille ja liikunnanohjaajille, sekä pilates- ja joogaohjaajille. Lisätiedustelut: anu@fptaika.comTulossa:


Toukokuussa lisää uutta... seuraa TAIKA-tapahtumia facebookissa ja instagramissa niin pysyt menossa mukana :)

Puuttuuko tarjonnasta toivomasi kurssi, kuulen mielelläni toiveita.


Kaikki koulutukset ja kurssit ovat järjestettävissä sopimuksen mukaan myös paikkakunnallasi, työpaikallasi, tapahtumissasi jne. ota yhteyttä: anu@fptaika.com


LISÄTIETOA KURSSEISTA:


Info: Kevään WORKSHOPIT ovat yhden kerran- kursseja, kurssille mahtuu mukaan 9 osallistujaa ellei toisin mainita. Pienryhmät mahdollistavat kevään lyhyt kursseilla henkilökohtaisen ohjauksen/valmennuksen.


Ilmoittautuminen: Kursseille varataan paikka sähköpostitse anu@fptaika.com Laita viestin yhteyteen nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi. Kuvaile viestissäsi myös mitä odotat kurssilta. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! Kursseille on ennakkoilmoittautuminen, viimeinen ilmoittautusmispäivä on viikkoa ennen kurssia, ellei toisin mainita. Peru myös varauksesi viimeistään viikkoa ennen kurssia tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kurssin toteutuminen vahvistetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti s-postitse. Kaikki oikeudet kurssimuutoksiin pidetään.

Hinta: Workshopit ovat 29 €, ellei toisin mainita.

Paikka: Fysioterapia & Pilates TAIKA:n pilates- ilmasilkkisali Tampereen keskustassa. Sali sijaitsee Tampereen OMT-Keskuksen tiloissa, osoite Aleksis Kiven katu 18 B, 3 krs. 33210 Tampere.Fysioterapeutin ammattitaidolla roppakaupalla hyvää oloa!


You Might Also Like

0 kommenttia

Subscribe